joi, 10 septembrie 2009

reality calls.

Ar trebui sa incep cu o justificare destul de buna pentru lipsa mea, dar..surpriza. nu am. adica ma rog ar fi una mi-am 'tras' prieten [stiu, nu e buna] si am cam ignorat calculatorul cu tot ceea ce inseamna el.dar de acum incepe scoala si, vreau nu vreau trebuie sa revin la realitate.

Ma intreb ce s-a intamplat cat am fost eu plecata. Printre prietenii mei..multe..daca si printre ai vostri, atunci e clar a fost o vara agitata. In alta ordine de idei declar oficial vara asta cea a calatoriilor,iar daca ti s-a intamplat si tie sa fii intrecut de tocilara clasei in alegerea locului de vacanta, atunci incearca, cum dealtfel o sa fac si eu, sa te lasi pe mana specialistilor data viitoare.

               aah da. si chestia asta nu o inteleg. mi s-a spus azi 'sa stii ca x nu e atat de proasta pe cum credeai, a fost in y tara vara asta'[y insemnand una mai smechera decat cea in care ai fost tu]. revenind. de cand esti mai destept daca ai fost nu stiu unde in vacanta?poate indeed cand incepe scoala o sa fii mai popular[asta prima zi ca te intreaba toti prostii, ca restul care stiu...], dar daca deja ti-ai ales statutul social, si anume cel de loser introvertit la ce iti foloseste ca ai vazut nu stiu ce locuri?! Iti spun eu:la nimic. ai inceput in liniste, tot in liniste o sa termini.trust me, pentru tine nu o sa se schimbe nimic.

Asadar.vacanta mea[ca sa evit intrebarea obositoare,raspund direct], a fost prea agitata, dar ma bucur ca macar spre sfarsit am apucat sa ma relaxez total, si, cu aceeasi ocazie sa renunt putin la figurile acumulate pe parcursul a3 ani de liceu[da, recunosc, am fost si sper sa nu mai fiu in continuare fitzoasa]...mai multe detalii nu pot sa dezvaluiesc...prietenii stiu de ce.

p.s. ooooh da.

             Pe scurt, vara asta m-a schimbat, sper sa nu vina toamna prea repede cause i fuckin' like the new me.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu